Bidra till fred på jorden

bli en World Peace Gongplayer
med Mattias Sundman, Feel the Vibes  & Gong Academy SwedenErbjudande privata lektioner & online

Ett innehållsrikt, flexibelt och pedagogiskt videomaterial för självstudier, onlinetraining i kombination med privata lektioner med Mattias Sundman.

GONG PT med Mattias

90 min 1495:-

inkl 25% moms

Du väljer själv hur många lektioner du bokar med Mattias. Allt efter ditt eget behov

  • Individuell coachning
  • Personligt träningstillfälle med Mattias
  • Du får feedback och stöd
  • Möjlighet till frågor och svar
Till anmälningsformulär

ONLINE - Gongutbildning

595:-

PER MÅNAD / 24 Månader

Ett hållbart och miljömässigt alternativ för dig som vill spara på miljön och tid. Samtidigt får du ett överlägset pedagogiskt verktyg att använda när det passar dig

  • Certifiering efter utförd utbildning
  • Diplom i A4 format
Till anmälningsformulär

GONG PT med Mattias

60 min 1075:-

inkl 25% moms

Du väljer själv hur många lektioner du bokar med Mattias. Allt efter ditt eget behov

  • Individuell coachning
  • Personligt träningstillfälle med Mattias
  • Du får feedback och stöd
  • Möjlighet till frågor och svar
Till anmälningsformulär

Mattias Sundman, Privata lektioner, Gong PT

Mattas har en enorm passion för gongen och han sprider gongens vibrationer med sitt företag Feel the Vibes, Gong, Yoga & Meditation. Han ger dig det personliga stödet i de individuella mötena. Du kommer att få allt det stöd och coachning du behöver för att utveckla ditt gongspelande. Mattias stora erfarenhet av gong och hans härliga personlighet ger dig de bästa förutsättningarna.

Du får de bästa förutsättningarna

En oslagbar kombination, Mattias personliga stöd support och coachning i individuella lektioner. Du får även Gong Academys fantastiska och pedagogiska Online Utbildning med övningar, teori och praktik.

Gong Academy Sweden, Online Gongutbildning

Vi som står bakom Gong Academy är Jimmy Andersson och Adam Svensson. Tillsammans har vi mer än 30 års erfarenhet av att spela på gong. De senaste 11 åren har vi erbjudit utbildningar att spela på gong  & spridit gongens vibrationer över hela vårt land. En av våra största inspirationskällor är Don Conreaux. Han har varit vår mentor och lärare sedan 2008.


Missa inte Gong Academys Gratis Webinar

Anmäl dig till Webinar gratis webinar på ca 35 minuter berätta mer om vår fantastiska Gongutbildning Online, vi kommer även att ge dig som är med några exklusiva erbjudanden


ONLINE

Vi ger dig korta pedagogiska teorifilmer varvat med praktiska instruktionsfilmer. Du får kunskapstest och omfattande övningsuppgifter som du utför på egen hand. Se filmerna nedan så får du svar på några av de vanligaste frågorna.

1. Vad får du lära dig ?

 

Missa inte vår fantastiska erbjudanden på denna utbildning Gäller till 15/2 2019

Ta bort

2. Vad innehåller kurspärmen?

 

3. Hur ser den pedagogiska strukturen ut?

 

Gongutbildning Komplett 12 moduler online med teori & praktik

Utbildningen är indelad i olika moduler. Det finns 12 moduler. Varje modul består av ett antal olika avsnitt. Varje avsnitt innehåller en film. En modul avslutas med ett kunskapstest. Du får även övningar som du på egen hand utför när det passar dig. Du går framåt i din egen takt. 


4. Hur gör du övningarna?

 

5. Hur går kunskapstesten till?

 

6. Hur använder du kursplattformen?

 

7. Vad är "Live performance"?

 

Online - Ett miljövänligt, överlägset pedagogiskt och hållbart alternativ

Det behövs övning för att bygga upp den djupa relationen med gongen som är grunden för allt intuitivt gongspel. För att kunskapen ska ”sätta” sig och bli en del av dig är det bra att kunna gå tillbaka och repetera. Det behövs tid för att på djupet lära sig de olika spelteknikerna. Online erbjuder helt enkelt en omfattande mer pedagogisk och flexiblare utbildning.


Titta på filmerna nedan och se innehållet i de 12 olika modulerna

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online utbildning med Gong Academy

Denna online utbildning är ett exempel på vår passion för gongen.  Det har tagit oss tre år att färdigställa den och vi har lagt ner vår själ i denna utbildning för vi vill ge dig de bästa förutsättningarna och guidning till att lära dig spela gong. Du får lära dig at spela handhållen gong, stationär gong, hålla i gongavslappningar, gongbad, gongpuja och även jobba med din gong terapeutiskt. 

Anmälan Online utbildning

* Priserna är inkl 25% moms och är angivna i SEK


Privata lektioner med Mattias Sundman

Du bestämmer själv hur du vill lägga upp dina privata lektioner. Det fina med online är att du själv bestämmer din egen takt i utbildningen. Det tar mellan 6 månader och 12 månader att gå igenom online utbildningen. Vi rekommenderar att du utnyttjar denna möjligheten att få personlig support och stöd på din egen resa med gongen. Vår erfarenhet är att kombinationen med Online för självstudier och det personliga stödet ger dig de bästa förutsättningarna.

Boka Privata lektioner

1075kr inkl 25% moms för 60min 1490kr inkl 25% moms för 90min


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.